INAPOI LA
CAUTA

Regulament promotie - Blocul NOU iti aduce o masina CADOU!

 

Art.1. Organizatorul si regulamentul oficial al promotiei

1. Promotia “Blocul NOU iti aduce o masina CADOU" este organizat de catre SC Erimar Building SRL – J13/1356/2014, cu sediul in Constanta, prin persoana lui Bogdan Cioroianu, numit in continuare Organizator.

2. Participantii la Concurs sunt obligati sa respecte "Termenii si conditiile" prezentului Regulament oficial (denumit in continuare "Regulamentul oficial").

3. Regulamentul Oficial este disponibil in mod gratuit oricarei persoane interesate, oricand pe perioada promotiei, pe site-ul www.erimarbuilding.ro

Art.2. Teritoriul, durata si dreptul de participare la concurs

1. Competitia este organizata si desfasurata exclusiv pentru clientii care achizitioneaza (sau au achizitionat deja pana la 18.07.2016) un apartament in blocul Nord Residences 2.

2. Concursul debuteaza pe data de 18 Iulie 2016 si se va incheia in momentul in care se vand toate apartamentele din blocul nou. In situatia in care Organizatorul decide sa prelungeasca/sau sa scurteze perioada de desfasurare a competitiei, acest fapt va fi adus la cunostinta publica, prin modalitatile prevazute la art. 1, alin.(3).

3. Starea apartamentelor (liber, rezervat si vandut) se poate vizualiza in timp real, accesand pagina: http://nord2.erimarbuilding.ro/etaje/

4. La aceast concurs poate participa orice persoana fizica (denumita in continuare "Participant") care a implinit varsta de 18 ani la data inceperii concursului, doar daca respecta conditiile prezentului regulament.

Art.3. Premiul concursului

Premiul consta intr-un autoturism marca Peugeot 208. Detalii despre premiu gasiti accesand acest link: http://www.peugeot.com.ro/showroom/208/hatchback/

 

Dotarile specifice ale masinii vor fi facute publice pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ErimarBuilding/. Autoturismul poate fi vizualizat in complexul comercial Maritimo din Constanta incepand cu data de 18.07.2016.

Nu se acorda contravaloarea premiului in bani si nici nu poate fi schimbat cu alt/e premiu/ii. Premiul nu este transmisibil!

Art.4. Mecanismul Concursului

1. Participantul, care ia parte la aceast concurs, accepta integral si liber consimtit prevederile acestui regulament.

2. Participantul achizitioneaza (sau au achizitionat deja pana la 18.07.2016) un apartament in blocul Nord Residences 2 si este inscris automat la tragerea la sorti ce va avea loc la vanzarea integrala a apartamentelor din complexul Nord Residences 2.

4. Tragerea la sorti se va desfasura utilizand aplicatia platita Random.org, in prezenta a 3 martori.

5. Castigatorul va fi anuntat in termen de 3 zile de la extragere, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ErimarBuilding/ , pe site-urile: http://www.erimarbuilding.ro/ si http://nord2.erimarbuilding.ro/ si va fi contactat de catre organizatorul concursului pentru inmanarea premiului.

6. Orice tentativa de fraudare, va fi penalizata prin ridicarea dreptului de a participa la concurs.

7. La concurs nu vor participa clientii care au rezervat un apartament, decat daca acesta a fost si cumparat.

8. Participantul care nu poate intra in posesia premiului, din diverse motive personale sau renunta la acest premiu, va pierde premiul in favoarea urmatorului participant, extras printr-o noua tragere la sorti, desfasurata in conditiile mentionate mai sus. Nu se acorda contravaloarea premiului in bani si nici nu poate fi schimbat cu alt premiu/premii.

Art.5. Litigiile si legea aplicabila

1. Eventualele litigii aparute intre Organizator, pe de o parte si oricare dintre Participanti, pe de alta parte, se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta cale nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instanta competenta din orasul Constanta, Romania, in conformitate cu dreptul comun.

2. Legea aplicabila este Legea Romana.